BEMUTATKOZOM

Bella Gábor vagyok, az informatikáról váltottam át a weboldal (honlap, weblap) készítésre. Előtte blogolással, internetes újságírással foglalkoztam, itt tanultam meg, mennyire fontos a jó szöveg és az igényes képanyag.

Az internet elsősorban egy vizuális műfaj, az emberek szeretik ha a látvány és a tartalom összhangban van. Elsősorban WordPress weboldalakat készítek, aminek előnyeiről, majd egy külön cikkben számolok be.

Weboldalak készítése mellett közösségi oldalakkal is foglalkozom, elsősorban Facebook oldalakkal, és ha kéri valaki, marketing tanácsokkal is szolgálok, ugyanis az internetet egységes egészként kell kezelni,

Minden általam készült weboldalnál a legkorszerűbb technológiát és vizuális hatásokat alkalmazom. Informatikai hátteremnek köszönhetően nagyon odafigyelek a biztonságra és az optimális sebességre.

Az informatikán és az online médián kívül még rengeteg dolog érdekel. Történelem, földrajz, kultúrák, művészetek, pszichológia, szociológia, vallás történet és a filozófia. Az innen szerezett simereteket hatékonyan tudom alkalmazni munkám során, ezért leszenek egy kicsit egyediek, szerethetőek az általam készített weboldalak, ezért népszerűek az általam kezelt facebook és egyéb közösségi oldalak.

ÜGYFELEIM MONDTÁK RÓLAM

Gábor igazán türelmesen segít és hozzáértőn terelget,  egy nem csak dizájn, de üzleti szempontból is hasznos weboldal felé. Maximálisan oda figyel az ügyfél igényeire, és még a neki nem tetsző, elavultnak tartott elemet is beletettük a honlapomba, mert ragaszkodtam hozzá. Érdemes oda figyelni az ajánlásaira.
Örülök, hogy rábíztam a honlapomat.

Tünde
TündevállalkozóOM KUCKO

Ami nekem most nagyon fontos, és ezért hálás vagyok, a türelem. Lendületes, biztat, motivál. És ami számomra kezdő felhasználóként még nagyon hasznos, hogy jó tanár.

EsztertanácsadóBodypositivefitness.hu

ÍZELÍTŐ AZ ÁLTALAM ÍRT CIKKEKBŐL

Google analitika a gyakorlatban
egri vár másolata Pilis

ÍZELÍTŐ EDDIGI MUNKÁIMBÓL