REFERENCIÁK

Mint a referencia munkáimból látható, minden általam készített weboldal reszponzív, mobilbarát és látványban is a kornak megfelelő. Fontosnak tartom mind az igényes megjelenést, mind a gyorsaságot és a kezelhetőséget. Egyaránt készítek visszafogottan elegáns, vagy látványban szokatlan oldalakat, attól függően, mi megbízóm igénye, mi a célközönség, mik a kitűzött célok.

Weboldalak, ahol technikai tanácsadóként dolgozom:

Webáruház: https://sarkanyvarwebaruhaz.hu/
Fordító iroda: http://edmf.com/hu/professzionalis-nyelvi-szolgaltatasok/
Ingatlan iroda: http://www.hazaiingatlan.com/
Mester tenyésztő: http://berillcanisminor.hu/
Pénzügyi tanácsadó: http://www.donteshozo.hu/
Főiskolai könyvtár:  http://tkbszk.tkbe.hu/
Kreatív stúdió: http://varkanyar.hu/
Fogadó, apartman:  http://majorfogado.hu/
Mérnöki magazin:  http://prodengineer.eu/

Ez is érdekelhet – vonatkozó blog bejegyzéseim

, ,

Hasznos és ingyenes Wordpress bővítmények, pluginok

A WordPress tartalom kezelő egyik legnagyobb előnye, hogy számtalan bővítmény, angol szakszóval plugin áll rendelkezésre
, ,

SEO Rangsorolási szempontok 2017-ben

 Kedvenc keresőnk a Google állandóan változtatja a rangsorolását. 2016-2017-ben rengeteg változtatást vezetett be a google, ezek miatt egyes weboldalak szinte teljesen eltűntek, mások előre kerültek. Ennek örülünk,…
Google analitika a gyakorlatban
, ,

Google Analitika alapok 1.

Sokan nem is tudnak a létezéséről, pedig az egyik leghasznosabb és ingyenes eszköz, ami mindenki számára nyitott. Mire jó? Rengeteget megtudhatsz a teljes online marketingedről.
, ,

Weblap készítés árak

Mielőtt meghatároznánk valaminek az árát, nem árt tudnunk az értékét. Egy honlapnál a legfőbb érték mérő az, hogy mennyi hasznot hoz.
, , ,

Bemutatkozó weboldal készítés

Ahogy a nevében is benne van, arra szolgál, hogy röviden és átfogóan bemutathassuk magunkat, mivel foglalkozunk, milyen eredményeket értünk el, hogyan lehet velünk kapcsolatba lépni.
, ,

Milyen költségekkel jár egy weboldal?

A saját honlap költségekkel jár. Ezek egyik része technikai költség, a többi az elkészítés, majd a karbantartás, népszerűsítés költsége.
,

SEO a gyakorlatban - Kis változtatás, nagy eredménnyel

Ügyfelemmel áttekintettük az elmúlt időszak keresési forgalmát. Az erre a célra szolgáló eszköz a Google Webmester eszközökből a "Search Console".
,

Profi weboldal - Miért van szükség rá?

MIÉRT VAN SZÜKSÉG EGY PROFI WEBOLDALRA?A weboldalt sok helyen portálnak, azaz bejáratnak esetleg kirakatnak nevezik. Képzelj el egy céget, akinek a legforgalmasabb főutcán van a kirakata, de az üveg koszos, a…
, , ,

Mobil barát weboldal - Megéri átalakítani?

A kérdés egyszerre költői és valós. Egy átalakítás költségekkel jár, vagy rengeteg befektetett idővel, esetleg mindkettővel. De mennyire hozza vissza ezeket a befektetéseket? Íme egy példa, ami számokban is bemutatja,…