WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Ha igényes, egyéni, látványos, könnyen kezelhető, gyors és hatékony honlapot, weboldalt szeretnél, akkor jó döntés, ha engem bízol meg a feladattal. Számomra nagyon fontos, hogy az elkészült weboldal mind kinézetében, mind használhatóságban a lehető legjobb legyen. Nem szeretem az összecsapott, igénytelen tucatmunkákat. Ráadásként egyéb internettel kapcsolatos feladataidat is el tudom végezni, a közösségi médiák kezelésétől a SEO-n át, a tartalom kezelésig. 

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS – MIÉRT VAGYOK ÉN A JÓ VÁLASZTÁS?

  • Gyorsan és pontosan dolgozom
  • Maximálisan alkalmazkodom az igényeidhez
  • Betartom a határidőket
  • Egyéni, személyre szabott weboldalakat készítek, nem tucat munkákat
  • Mindig a legkorszerűbb technikát alkalmazom
  • Garanciát vállalok a munkáimra
  • Nem csak a weboldaladat készítem el, hanem ha kéred facebook oldaladat is kezelem

A WEBOLDAL KÉSZÍTÉS LÉPÉSEI

Természetesen ez nem szentírás, de a tapasztalatok azt mutatják, valóban sikeres weboldalt ezen lépések betartásával lehet készíteni.

KONZULTÁCIÓ

Történhet személyesen, vagy online, a célja, hogy megismerjem a célkitűzéseidet és elmondhassam, miként lehet azokat megvalósítani.

TERVEZÉS

Az elképzeléseid figyelembe vételével megtervezem a weboldalad kinézetét és meghatározzuk a szükséges tartalmakat.

MEGVALÓSÍTÁS

Az elfogadott tervek alapján elkészül a weboldal, feltöltésre kerülnek a szövegek, képek, egyéb tartalmi elemek.

UTÓMUNKÁLATOK

Technikailag és tartalmilag szükséges utólagos módosítások, hogy valóban tökéletes lehessen az elkészült weboldalad.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS – EZ IS ÉRDEKELHET

Esettanulmányokon keresztül szeretném megmutatni, milyen lépéseknek mi a pontos szerepe és mik az eredmények, amit elérhetünk velük, milyen hátrányok származhatnak abból, ha kihagyunk valami fontosat.

, ,

Weblap készítés árak

Mielőtt meghatároznánk valaminek az árát, nem árt tudnunk az értékét. Egy honlapnál a legfőbb értéke az, hogy mennyi hasznot hoz. A haszon lehet fizikai – ha eladsz a segítségével valamit -,  lehet jelképes – ha növeli…
, , ,

Bemutatkozó weboldal készítés

Ahogy a nevében is benne van, arra szolgál, hogy röviden és átfogóan bemutathassuk magunkat, mivel foglalkozunk, milyen eredményeket értünk el, hogyan lehet velünk kapcsolatba lépni.
, ,

Milyen költségekkel jár egy weboldal?

A saját honlap költségekkel jár. Ezek egyik része technikai költség, a többi az elkészítés, majd a karbantartás, népszerűsítés költsége.
,

SEO a gyakorlatban - Kis változtatás, nagy eredménnyel

Ügyfelemmel áttekintettük az elmúlt időszak keresési forgalmát. Az erre a célra szolgáló eszköz a Google Webmester eszközökből a "Search Console".

Profi weboldal - Miért van szükség rá?

MIÉRT VAN SZÜKSÉG EGY PROFI WEBOLDALRA?A weboldalt sok helyen portálnak, azaz bejáratnak esetleg kirakatnak nevezik. Képzelj el egy céget, akinek a legforgalmasabb főutcán van a kirakata, de az üveg koszos, a…
, , ,

Mobil barát weboldal - Megéri átalakítani?

A kérdés egyszerre költői és valós. Egy átalakítás költségekkel jár, vagy rengeteg befektetett idővel, esetleg mindkettővel. De mennyire hozza vissza ezeket a befektetéseket? Íme egy példa, ami számokban is bemutatja,…