Pénzügyi tanácsadó weboldala

A bemutatkozó weboldalak átlagos ára (30-80 ezer Ft)

Ez a legegyszerűbb fajta weboldal. Ahogy a nevében is benne van, arra szolgál, hogy röviden és átfogóan bemutathassuk magunkat, mivel foglalkozunk, milyen eredményeket értünk el, hogyan lehet velünk kapcsolatba lépni.  Jól elkészített bemutatkozó oldalak akár a google keresőben is megtalálhatóvá tesznek minket, de ehhez valóban nagyon profin kell elkészíteni.

 

Általában a következő részekből (aloldalak, szekciók) áll:

A szöveges terjedelme általában 1-2 gépelt oldal, a képek száma 10-20 közötti, lehet benne térkép, kapcsolati űrlap, közösségi média és még lehet bővíteni a kört, miket lehet elhelyezni rajta. Nyilvánvalóan minél több az elvárt funkció, annál több idő elkészíteni.

Elsősorban arra jó, hogy magunk mutogathassuk. El lehet helyezni a linket névjegykártyán, szórólapon, céges autón, email aláírásban, stb. Sokszor jön jól, ha nem kell mindent ezerszer elmagyarázni, csak nyugodtan mondhatjuk, írhatjuk, hogy nézd meg a weboldalamon.

Elvárható tőle:

  • villámgyorsan betöltődjön
  • kellemes legyen a megjelenése
  • mobil telefonon is jól használható legyen
  • könnyű legyen a kezelése
  • minden egyszerűen megtalálható legyen rajta

Hasznossága:

Egy nagyon pozitív első benyomást tudunk kelteni egy jól elkészített bemutatkozó weboldallal. Ha valóban pontos és hasznos információk vannak rajta, segíti a meglévő ügyfeleinkkel való kapcsolat tartást, megfelelő közösségi média használattal, egyéb reklámozással új ügyfeleket is hatékonyan tudunk elérni.

Mi az, amire nem jó a bemutatkozó honlap?

  • közvetlen értékesítésre (az a webáruház)
  • magától hozzon új ügyfeleket (azaz lehet, de akkor a SEO-ra kell költeni)
  • összetett szolgáltatásokat bemutatni
  • nagy mennyiségű képet, szöveget, videót egyéb tartalmat elhelyezni

Tovább fejleszthető egy bemutatkozó weboldal?

Ez az induláskor kiválasztott rendszertől függ. Én wordpress weboldalakkal foglalkozom és ha külön kérés nem érkezik, olyan megoldást javaslok, ami tetszőlegesen tovább fejleszthető. Ez a lehetőség az induláskor némi többlet munkát és többlet költséget jelenthet, de szerintem megéri ezt a lehetőséget meghagyni.

Amennyiben bármilyen kérdésed van, tedd fel itt nyugodtan.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments