TECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSAINK ÁRAI

Karbantartás nélkül semmi sem működik sokáig. Igaz ez a weboldalakra is. Időnként mindegyikre rá kell néznie valakinek, mint ahogyan az autót is elvisszük műszaki vizsgára, olajcserére, átnézetjük a szakemberrel. Hogy milyen gyakran, az attól függ, mennyire tartjuk értékesnek, mennyire akarunk vigyázni rá.

Alapvető technikai óradíjunk 5 eFt/óra, ezt figyelembe véve összeállítottunk csomagokat, amiket meg lehet rendelni. A táblázat alatt rövid kis ismertetők vannak, melyik szolgáltatás mit jelent, így segít eldönteni, melyiket célszerű igénybe venned.


Szolgáltatás

monitorozás

technikai ügyintézés

frissítések

biztonság

rendelkezésre állás

mentések

módosítások

elemzésekALAP

8 eFt/hó

vagy
80 eFt/év

havi 1 alkalom

alap

72 órán belül


ÜZLETI

15 eFt/hó

vagy
150 eFt/év

havi 1 alkalom

emelt

munkaidőben

havi

havi 1 óra

AJÁNLOTT!


PRÉMIUM

25 eFt/hó

vagy
250 eFt/év

24 órán belül

emelt

munkaidőben

havi


havi 3 óra

MONITOROZÁS

Különböző eszközökkel a weboldal állandóan figyelve van, amennyiben probléma történik, azonnal email üzenet érkezik. Ezeket kezelem, amennyiben szükséges beavatkozom. Az üzenetek lehetnek frissítési értesítők, értesítésa hackerek próbálkozásáról, értesítés a kritikus hibákról, stb.

TECHNIKAI ÜGYINTÉZÉS

Időnként beszélni kell a tárhely szolgáltatóval, a domain nevet is időnként meg kell újítani, külsős partnerek is jelentkezhetnek igényekkel. Ezeket a technikai részleteket leveszem a válladról.

FRISSÍTÉSEK

A wordpress, joomla, drupal, stb rendszereket rendszeresen frissíteni kell, így lesznek csak megbízhatóak. Ezeket időszakosan el kell végezni, de időnként kritikus hibák javítása esetén azonnal végre kell hajtani. Általában ezek nem komoly dolgok, de időnként okozhatnak problémát is.

BIZTONSÁG

Mindenki hallott a hackerekről, páran talán már láttak is feltört weboldalt. Rossz esetben minden adatot elveszítünk és igen kellemetlen tartalmakat is elhelyezhetnek oldalunkon. Alap biztonsági megoldásaim az egyszerű támadások ellen védik a weboldalt. Emelt szolgáltatásaim esetében ez a védelem magasabb szintű.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Az esetek többségében azonnal elvégzem a kisebb munkákat, de a vállalt időszakon belül mindenképpen. Természetesen ez attól is függ, mi a konkrét kérés, feladat. A magasabb csomag a garantált időt rövidíti le.

MENTÉSEK

Aki egyszer már elvesztette a fontos adatait, az tudja mennyire fontos a mentés. A tárhely szolgáltatók egy része készít automatikus mentéseket, amikből vissza lehet állítani a weboldalt baj esetén, de sokszor életmentő lehet egy külön mentés.

MÓDOSÍTÁSOK

Egy jól működő honlapon időnként módosítani kell ezt-azt. Vagy felkerül egy új információ, vagy a régit kell eltávolítani, esetleg valamit cserélni kell. Ezeket elvégezhetem el külön díjazásért is, vagy belefoglalhatjuk a karbantartásba.

ELEMZÉSEK

Manapság már minden mérhető, így a weboldalak teljesítménye is. Látni lehet, mennyien látogatják, mit csinálnak a weblapokon. Sokszor árulkodó lehet, ha visszaesik a forgalom, vagy éppen megnövekszik, tehát rengeteg hasznos információt lehet kinyerni az elemzésekből.