BEMUTATKOZOM

Bella Gábor vagyok, a Gábor Webstúdió lelkes csapatának vezetője. Informatikusként kezdtem hozzá egyszemélyes  vállalkozásom építéséhez. Weboldal (honlap, weblap) készítéssel egészítettem ki a korábbi internetes újságírói, blogger munkakörömet, ahol már megtanulhattam, hogy a modern technikai háttér mellett mennyire fontos a jó szöveg és az igényes képanyag. A sikerekkel együtt szaporodott a munka, így munkatársakkal bővült a Gábor Webstúdió. Ma már kollégáim készítik a weboldalakat, kezelik a közösségi médiát és jobbnál jobb webszövegeket, PR cikkeket, blogokat írnak. Az én területem a keresőoptimalizálás SEO lett, melyen keresztül mindegyik munkaterületet átlátom, irányítom. Időnként persze bekapcsolódok a munkájukba, mert hiányzik a kreatív írás, alkotás. Marketing és SEO tanácsokkal is szolgálok, ugyanis az internetet egységes egészként kell kezelni.

Az internet elsősorban vizuális műfaj. Mindenki szereti, ha a látvány és a tartalom összhangban van. Elsősorban WordPress weboldalakat készítünk, de ha a feladat úgy kívánja, más CMS rendszerben dolgozunk, illetve szívesen készítünk szimpla html oldalakat.

Közösségi oldalakat kezelünk, elsősorban Facebookot, Instagramot.  Minden témában vállaljuk a szövegírást, blogolást és PR cikkek megírását. Segítünk, hogy igényesen, vonzóan mutatkozz be, és megkeressenek.

Minden általunk készült weboldalnál a legkorszerűbb technológiát és vizuális hatásokat alkalmazzuk. Informatikai hátterünknek köszönhetően nagyon odafigyelünk a biztonságra és az optimális sebességre.

Az informatikán és az online médián kívül még rengeteg dolog érdekel. Történelem, földrajz, kultúrák, művészetek, pszichológia, szociológia, vallás történet és a filozófia. A megszerzett ismereteket hatékonyan tudom alkalmazni munkám során, ezért lesznek egy egyediek, szerethetőek az általunk készített weboldalak, ezért népszerűek az általunk kezelt Facebook és egyéb közösségi oldalak.

ÍZELÍTŐ AZ ÁLTALAM ÍRT CIKKEKBŐL

webáruház keresőoptimalizálás
weboldal keresőoptimalizálás
keresőoptimalizálás 2020
kulcsszó kannaibalizáció
szövegírás