BEMUTATKOZOM

Bella Gábor vagyok, az informatikáról váltottam át a weboldal (honlap, weblap) készítésre. Előtte blogolással, internetes újságírással foglalkoztam. Itt tanultam meg, a modern technikai háttér mellett mennyire fontos a jó szöveg és az igényes képanyag.

Az internet elsősorban vizuális műfaj. Mindenki szereti, ha a látvány és a tartalom összhangban van. Elsősorban WordPress weboldalakat készítek, de ha a feladat úgy kívánja, más CMS rendszerben is tudok dolgozni, illetve szívesen készítek szimpla html oldalakat.

Weboldalak készítése mellett közösségi oldalakkal foglalkozom, elsősorban Facebookkal. Marketing és SEO tanácsokkal is szolgálok, ugyanis az internetet egységes egészként kell kezelni. El kell érni, hogy igényesen, vonzóan mutatkozz be, és oda kell tudni csábítani a látogatókat.

Minden általam készült weboldalnál a legkorszerűbb technológiát és vizuális hatásokat alkalmazom. Informatikai hátteremnek köszönhetően nagyon odafigyelek a biztonságra és az optimális sebességre.

Az informatikán és az online médián kívül még rengeteg dolog érdekel. Történelem, földrajz, kultúrák, művészetek, pszichológia, szociológia, vallás történet és a filozófia. A megszerzett ismereteket hatékonyan tudom alkalmazni munkám során, ezért lesznek egy egyediek, szerethetőek az általam készített weboldalak, ezért népszerűek az általam kezelt facebook és egyéb közösségi oldalak.

ÍZELÍTŐ AZ ÁLTALAM ÍRT CIKKEKBŐL

Google analitika a gyakorlatban
egri vár másolata Pilis