ÜZLETI WEBOLDAL

 Tervezés, design, megvalósítás, karbantartás.

A PROJEKTRŐL RÖVIDEN

Feladat: Egy népszerű Tatabányai étterem és rendezvényszervező cég elavult honlapját kellett átalakítani modernre, látványosra, úgy hogy a régi oldal funkcionalitása megmaradjon. Fontos szempont volt a mobil barát felület, a könnyű kezelhetőség és a lendületes, látványos megjelenés. Külön kérés volt, hogy a naponta változó étlapot az étterem dolgozói tudják feltölteni.

Megoldás: A régi elavult joomla rendszer helyett technikailag egy új wordpress alapú honlap készült, amelyik megfelel a 2017-os elvárásoknak. Már az első napon több mint 200 látogató nézte meg, így azt gondolom, ez egy sikeres munka lett.

A WEBOLDAL HASZNÁLAT KÖZBEN

TECHNIKAI ADATOK

Mit mutatnak a számok, a google analytics alapján?

Az átállás napját figyeltem, rengetegen nézték meg az új oldalt. Sokan jöttek a google keresőjéből és mint látható, tetszett nekik, amit találtak. Szinte egyáltalán nincsen oldal elhagyás, ami kiemelkedően jó érték.

A képen látható, hogy jól sikerült a mobilos használhatóságra optimalizálnunk, hiszen összességében többen nézték mobilon az oldalt, mint más eszközökről. És valóban meg is nézték, hiszen több oldalt is megnyitottak.

TE IS SZERETNÉL EGY SIKERES WEBOLDALT? LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA!