Zsbistro pizza és ételkiszállítás

Zsbistro – Pizza és ételkiszállítás 17. kerület

A Zsbistro tulajdonosa azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy szeretné bisztróját a XVII. kerületben népszerűsíteni. Weboldala már volt, ezért a keresőoptimalizálás mellett Facebook, Instagram oldal létrehozását, kezelését ajánlottuk neki, amit azonnal ránk is bízott.

A Facebook oldalon igyekeztünk azt hangsúlyozni, amivel kiemelkedik konkurensei közül:

  • a hagyományos, és az egyedi ízvilág egészséges ötvözete,
  • az old school vonal képviselete,
  • a szakácsművészet szeretete és tisztelete.

Ahogy gyűltek az új Facebook oldalon az oldalkedvelők, olyan sebességgel érkeztek meg a pozitív értékelések, melyekből mi is megbizonyosodhattunk arról, hogy a Zsbistro meleg ételei és pizzája tényleg nagyon finom, hogy a kiszállításuk pontos és az ételmennyiségeik korrektek.

Nem tagadhatjuk, hogy nekünk is könnyebb a dolgunk, ha ügyfelünk szolgáltatása valóban jó és érdemes igénybe venni, hiszen nincs is hálátlanabb feladat, mint egy olyan dolog marketingjét felvállalni, amit magunk is messze elkerülnénk. Hát itt erről szerencsére szó sem volt, mi magunk is rendszeresen és nagy elégedettséggel fogyasztjuk ételeiket, a pizzájuk pedig egyenesen kedvenc.

Heti ajánlatukat rendszeresen megosztjuk, ügyelünk arra, hogy a pizza akció jelen legyen a történeteknél és igaz, hogy minimális büdzsével, de kiemeljük (hirdetjük) a Facebook posztokat.

A Facebook, Instagram, SEO hatására egyre többen ismerik meg és találkoznak rendszeresen a Zsbistro márkával. Akik első rendelésnél jó tapasztalatot szereznek, valószínűleg újra kipróbálják és értékelni fogják előnyeit is. A XVII. kerületi lakosok megszeretik, ezáltal a forgalom is növekedni fog, ami nem csak nekik, hanem nekünk is örömet okoz.