Webáruház, akár 2 nap alatt

10 db

Maximum ennyit tudunk vállalni áprilisban

3 db

ELADVA

Ha kérdésed van, hívd forródrótunkat 9-19 óra között!

Elmaradtak a vásárlóid? Tartasz tőle, hogy be kell zárnod? Használd ki a felszabaduló időt a régen halogatott webáruház tervek megvalósítására!

A Koronavírus miatt egyre több üzlet számíthat korlátozásra, de az értékesítésnek nem kell megállnia. Kedvezményes üzletmenő webáruház csomagunk most neked is segíthet fejlődni.

Menekülj előre, ne a veszteséget számold!

Eddig csak távlati terveidben szerepelt egy webáruház létrehozása? Itt az idő, ez egy soha vissza nem térő lehetőség lehet vállalkozásodnak!  Megoldhatod a problémádat és hosszú távon fejlődést is produkálhatsz. Amennyiben eddig egy jól menő üzleted volt, szerettek a vásárlóid és csak a vírus veszélye miatt maradtak el a személyes vásárlások, csomagunkat neked ajánljuk. Nyilván vásárlóid is örülni fognak online jelenlétednek és Te is jól járhatsz vele.

Pár nap alatt működő webáruház tulajdonosaként tovább árusíthatod portékádat.

Minél hamarabb jelentkezel, annál kisebb lesz a bevétel kiesés és ne feledd, a mi kapacitásunk is véges. Legyél azok között, akinek valóban kiajánlhatjuk kedvezményes üzletmentő webáruház csomagunkat! Figyeld a számlálót, megmutatja a hátra lévő havi kapacitásunk.

Mit jelent a 2 nap?

Ha részedről nincs semmi hátráltató tényező, csak a mi munkánkra van szükség, akkor 2 nap alatt összerakjuk a webáruházad úgy, hogy elkezdhesd feltölteni a termékeiddel – amire természetesen megtanítunk – és már az általunk javasolt limitált fizetési és szállítási feltételekkel kezdhetsz is árusítani.

A motort átadjuk és oktatást is biztosítunk a rendszer kezeléséhez. Elég, ha rendelkezel egy közepes Word, Exel szintű felhasználói tapasztalattal és 2 óra alatt meg tudod tanulni, hogyan kell feltölteni a termékeket. Ettől kezdve csak tőled függ, milyen gyorsan kezdesz árulni.

A gyorsan elindított egyszerű webáruház később bővíthető

Idővel bővíthető, fejleszthető a webáruház, a lehetőségeket az egyeztetés során fel is vázoljuk, így előre láthatod, hogy később hova fejlődhetsz és ennek milyen költségei lehetnek.

Az időnkénti karbantartással érdemes már most is kalkulálnod, mert erre minden weboldalnál szükség van. Természetesen az átalánydíjas megoldáson kívül eseti megbízásra is lehetőséged lesz.

2 nap alatt elkészül

Mobilbarát

SEO kompatibilis

Moduláris felépítés

Bővíthető